Kontakt oss

Alle hos Belsenso Executive er høyt utdannet,
partnerne har selv ledererfaring og flere har styreverv.

Ole Torbjørn Moy

Managing Partner & grunnlegger

Ole Torbjørn Moy har offisersutdanning fra Forsvaret (BHSTI) og en M.Sc. grad (cand.polit) fra Universitetet i Bergen. Videre tilleggsutdanning innenfor Arbeidsrett og Bedriftsøkonomi fra NHH.

Før han begynte som konsulent i 1995, hadde Ole Torbjørn Moy ledende stillinger i offentlig sektor, blant annet kontorsjef i Statsbygg, byråsjef i Justis- og beredskapsdepartementet og rådmann i Risør kommune. Fra oppdrag i Asia og Oseania, Midtøsten, Afrika, Europa og Nord- og Sør-Amerika, har Ole Torbjørn en global erfaring innen lederrekrutteringer og lederevalueringer.

Portrettbilde av Ole Torbjørn Moy, partner i Belsenso Executive

+47 928 83 311

Portrettbilde av Jan Øyri, partner i Belsenso Executive

+47 951 55 258

Jan Øyri

Partner

Jan har omfattende erfaring som toppleder fra noen av Norges største industriselskaper i inn- og utland.

Hans erfaring fra bla Kværner, Norsk Hydro, Aker og Lemminkäinen har skaffet Jan uvurderlig erfaring og innsikt for hvordan utvikle og etablere organisasjoner som kontinuerlig er gjenstand for interne og eksterne faktorer. 

Som ansvarlig for HR, HMS og annen forretningsstøtte har Jan jobbet med opp- og nedbemanning, kompetanseutvikling og restrukturering i selskaper som har virksomhet i ulike land. I Jan får man en innsiktsfull rådgiver som forstår totaliteten i en forretningsstrategi og hvordan dette påvirker en organisasjon. 

Katrine Toven

Partner

Katrine er utdannet jurist fra Oslo og København, og har lang erfaring med etablering og utvikling av digitale tjenester. Hun har både hatt kommersielle og analytiske roller i en rekke selskap i Skandinavia.

Hun har jobbet med rekruttering som rekrutterende leder og i rekrutteringsselskap, og kan vise til strålende resultater med å finne riktig kandidat til riktig stilling. Hennes erfaring vises gjennom gode samtaler med kandidater og kunder, og går i dybden i sine prosesser for å finne den riktige kandidaten som kunden leter etter. 

Arbeidserfaring inkluderer: Teft, Finn.no, Schibsted, Moods of Norway, Retriever og som mentor for startups I Innovasjon Norge. 

Portrettbilde av Katrine Toven

+47 907 60 718

Maria Lindland Korvald

Assosiert Partner

Maria er Assosiert Partner. Hun har 10 års erfaring fra HR og rekrutteringsbransjen. Gjennom sin karriere har Maria jobbet i virksomheter som Aker Solutions, Kværner, Randstad, Tesla Motors og Dignus Medical. 

Hun har Bachelor i HR og Personalledelse fra Kristiania University College med opphold på University of Berkeley, samt Bachelor i Pedagogikk fra NTNU.  

Gjennom karrieren har Maria opparbeidet seg god erfaring med å finne rett kandidat gjennom grundig søk. 

Portrettbilde av Maria Lindland Korvald, administrasjons- og researchansvarlig i Belsenso Executive

+47 971 73 174

Portrettbilde av Hulda Haugen, assosiert partner i Belsenso Executive

+47 481 53 153

Hulda Haugen

Assosiert Partner

Hulda er en organisasjonsutvikler og kulturbygger med konkret erfaring fra både private og offentlige virksomheter som har gjennomgått store digitale transformasjoner. Gjennom sine 17 år i Schibsted fungerte Hulda som leder innen organisasjonsutvikling, i perioden der Schibsteds virksomhet gikk fra offline til online. Haugen var også organisasjonsdirektør for Schibsteds internasjonale rubrikkvirksomhet (nå Adevinta) i 30 land. Hulda har i løpet av sin karriere designet og bidratt til en total kulturendring i OLX Brasil (online classifieds #1 i Brasil) og ledet «folk-delen» av Byrådet i Oslo kommunes satsning på digital transformasjon (Oslo Origo). 

Hun har opparbeidet seg helt konkret erfaring når det gjelder å lede en virksomhets overgang fra den tradisjonelle måten å jobbe på til den moderne – og hvordan man får med seg organisasjonen på denne reisen.

 

Portrettbilde av Dr. Tara Swart Bieber, UK partner og coach I Belsenso

+44 (0) 7912 041 548

Dr. Tara Bieber

UK Partner & Executive Coach

Dr. Tara Bieber er den eneste ledertreneren med en doktorgrad i nevrovitenskap og en vellykket karriere som lege bak seg. Denne unike kombinasjonen av erfaring kommer sammen for å skape en kompromissløs og helhetlig innvirkning på ytelsesoptimalisering i virksomheter i Storbritannia, USA, SE Asia og Sør-Afrika. Tara er lidenskapelig opptatt av å spre enkle, pragmatiske nevrovitenskapsbaserte meldinger som endrer måten folk jobber på og bærekraftig oversettes til konkret økonomisk forbedring i virksomheten.

Tara er i forkant av anvendelsen av nevrovitenskap til næringslivet. Hun er publisert forfatter av en bok og over 20 artikler i tidsskrifter for nevrovitenskap og coaching. Hun snakker globalt om hjernen i business på internasjonale konferanser, blue chip-selskaper og på topp handelshøyskoler inkludert Oxford, Stanford og MIT (hvor hun har blitt utnevnt til fakultetet og designer og driver programmet Neuroscience for Leadership).

Hun blir jevnlig sitert i pressen, forfatter av den prisvinnende ledelsesboken ‘Neuroscience for Leadership’, og hennes nye bok ‘The Source’ er utgitt på 24 språk.