Kontakt oss

Alle hos Belsenso Executive er høyt utdannet,
partnerne har selv ledererfaring og flere har styreverv.

Ole Torbjørn Moy

Managing Partner & grunnlegger

Ole Torbjørn Moy har offisersutdanning fra Forsvaret (BHSTI) og en M.Sc. grad (cand.polit) fra Universitetet i Bergen. Videre tilleggsutdanning innenfor Arbeidsrett og Bedriftsøkonomi fra NHH.

Før han begynte som konsulent i 1995, hadde Ole Torbjørn Moy ledende stillinger i offentlig sektor, blant annet kontorsjef i Statsbygg, byråsjef i Justis- og beredskapsdepartementet og rådmann i Risør kommune. Fra oppdrag i Asia og Oseania, Midtøsten, Afrika, Europa og Nord- og Sør-Amerika, har Ole Torbjørn en global erfaring innen lederrekrutteringer og lederevalueringer.

Portrettbilde av Ole Torbjørn Moy, partner i Belsenso Executive

+47 928 83 311

Portrettbilde av Niels Røine, partner

+47 909 36 508

Niels Røine

Partner

Niels Røine har erfaring som toppleder i nærmere 20 land innen områder som media, teknologi og kommunikasjon. Gjennom sin karriere har Niels jobbet som leder i Cisco systems IOE, Schibsted, VG, Aller og norsk idrett. Han har etablert og ledet virksomheter i Spania, Frankrike, Tyskland, Sveits, Russland samt i de nordiske og baltiske landene. Niels’ tankesett er at godt lederskap og gode resultater på kort og lang sikt forutsetter fokus på samarbeid: Kunder, ansatte og eiere må dele visjonen og ha samme forståelse av mål og veien dit. 

Selv sier han: «I en tid da alle er enige om utfordringer som konstant endring, økt konkurranse, globalisering og uforutsigbarhet, er det avgjørende å ha en kultur som takler dette”.

Niels er også en del av tankesett- og kulturutviklingsteamet hos Belsenso Executive.

Katrine Toven

Partner

Katrine er utdannet jurist fra Oslo og København, og har lang erfaring med etablering og utvikling av digitale tjenester. Hun har både hatt kommersielle og analytiske roller i en rekke selskap i Skandinavia.

Hun har jobbet med rekruttering som rekrutterende leder og i rekrutteringsselskap, og kan vise til strålende resultater med å finne riktig kandidat til riktig stilling. Hennes erfaring vises gjennom gode samtaler med kandidater og kunder, og går i dybden i sine prosesser for å finne den riktige kandidaten som kunden leter etter. 

Arbeidserfaring inkluderer: Teft, Finn.no, Schibsted, Moods of Norway, Retriever og som mentor for startups I Innovasjon Norge. 

Portrettbilde av Katrine Toven

+47 907 60 718

Portrettbilde av Jan Øyri, partner i Belsenso Executive

+47 951 55 258

Jan Øyri

Partner

Jan har omfattende erfaring som toppleder fra noen av Norges største industriselskaper i inn- og utland.

Hans erfaring fra bla Kværner, Norsk Hydro, Aker og Lemminkäinen har skaffet Jan uvurderlig erfaring og innsikt for hvordan utvikle og etablere organisasjoner som kontinuerlig er gjenstand for interne og eksterne faktorer. 

Som ansvarlig for HR, HMS og annen forretningsstøtte har Jan jobbet med opp- og nedbemanning, kompetanseutvikling og restrukturering i selskaper som har virksomhet i ulike land. I Jan får man en innsiktsfull rådgiver som forstår totaliteten i en forretningsstrategi og hvordan dette påvirker en organisasjon. 

Maria Lindland Korvald

Administrasjon- og Researchansvarlig

Maria er administrasjons- og researchansvarlig. Hun har 10 års erfaring fra HR og rekrutteringsbransjen. Gjennom sin karriere har Maria jobbet i virksomheter som Aker Solutions, Kværner, Randstad, Tesla Motors og Dignus Medical. 

Hun har Bachelor i HR og Personalledelse fra Kristiania University College med opphold på University of Berkeley, samt Bachelor i Pedagogikk fra NTNU.  

Gjennom karrieren har Maria opparbeidet seg god erfaring med å finne rett kandidat gjennom grundig søk. 

Portrettbilde av Maria Lindland Korvald, administrasjons- og researchansvarlig i Belsenso Executive

+47 971 73 174

Portrettbilde av Hulda Haugen, assosiert partner i Belsenso Executive

+47 481 53 153

Hulda Haugen

Assosiert Partner

Hulda er en organisasjonsutvikler og kulturbygger med konkret erfaring fra både private og offentlige virksomheter som har gjennomgått store digitale transformasjoner. Gjennom sine 17 år i Schibsted fungerte Hulda som leder innen organisasjonsutvikling, i perioden der Schibsteds virksomhet gikk fra offline til online. Haugen var også organisasjonsdirektør for Schibsteds internasjonale rubrikkvirksomhet (nå Adevinta) i 30 land. Hulda har i løpet av sin karriere designet og bidratt til en total kulturendring i OLX Brasil (online classifieds #1 i Brasil) og ledet «folk-delen» av Byrådet i Oslo kommunes satsning på digital transformasjon (Oslo Origo). 

Hun har opparbeidet seg helt konkret erfaring når det gjelder å lede en virksomhets overgang fra den tradisjonelle måten å jobbe på til den moderne – og hvordan man får med seg organisasjonen på denne reisen.

Hulda er en del av Mindset and Culture teamet hos oss i Belsenso Executive.

Tove Presterud

Partner

Tove Presterud har omfattende seniorledererfaring som finansdirektør fra børsnoterte selskaper og oppstartsbedrifter i telekom-, energi- og eiendomssektorene med sterkt fokus på internasjonale og flerkulturelle arbeidsmiljøer, inkludert Europa, Amerika, Afrika og Russland.

Med en Master of Science i Business Administration og Economics fra Universitetet i Karlstad, Sverige og USA i tillegg til lederutdanning ved Insead og London School of Economics, har Tove solid teoretisk kompetanse i tillegg til praktisk erfaring.

Portrettbilde av Tove Presthus, partner i Belsenso Executive

+47 906 92 154

Portrettbilde av Dr. Tara Swart Bieber, UK partner og coach I Belsenso

+44 (0) 7912 041 548

Dr. Tara Bieber

UK Partner & Executive Coach

Dr. Tara Bieber er den eneste ledertreneren med en doktorgrad i nevrovitenskap og en vellykket karriere som lege bak seg. Denne unike kombinasjonen av erfaring kommer sammen for å skape en kompromissløs og helhetlig innvirkning på ytelsesoptimalisering i virksomheter i Storbritannia, USA, SE Asia og Sør-Afrika. Tara er lidenskapelig opptatt av å spre enkle, pragmatiske nevrovitenskapsbaserte meldinger som endrer måten folk jobber på og bærekraftig oversettes til konkret økonomisk forbedring i virksomheten.

Tara er i forkant av anvendelsen av nevrovitenskap til næringslivet. Hun er publisert forfatter av en bok og over 20 artikler i tidsskrifter for nevrovitenskap og coaching. Hun snakker globalt om hjernen i business på internasjonale konferanser, blue chip-selskaper og på topp handelshøyskoler inkludert Oxford, Stanford og MIT (hvor hun har blitt utnevnt til fakultetet og designer og driver programmet Neuroscience for Leadership).

Hun blir jevnlig sitert i pressen, forfatter av den prisvinnende ledelsesboken ‘Neuroscience for Leadership’, og hennes nye bok ‘The Source’ er utgitt på 24 språk.

Bente Sollid Storehaug

Assosiert Partner

Bente har mer enn 10 års CEO-erfaring fra tech start-ups og børsnotert virksomhet. Hun er en suksessrik tech-gründer som har bidratt til sterke aksjonærverdier. Hun har strategisk og kommersiell teft, sterk kunde- og markedsperspektiv, digital og teknologisk innsikt. Omfattende erfaring i forhold til digital transformasjon og sterk interesse for bærekraft, sirkulær økonomi og regenerative økosystemer. 

Hun har mer enn 25 års styreerfaring, og innehar idag syv styreverv i selskaper som rapporterer til Oslo Børs. Bente praktiserer livslang læring og har gjennomført både Execuitve Board Programme og Advanced Board Programme ved INSEAD i Fontainebleu. 

I dag foreleser også Bente på BI ved executive masterprogrammet Digitalisering, Innovasjon og Forretningsmodeller (siden 2019) og på Scandinavian Execuitve Institute’s internasjonale styreprogram. 

Bente er en del av Mindset and Culture teamet hos oss i Belsenso Executive. 

Torry Pedersen

Assosiert Partner

Torry er en prisvinnende leder innen media med fokus på digitalisering. I 22 år har han vært med i toppledelsen i VG. Han er foredragsholder på internasjonale mediakonferanser, er omtalt i flere anerkjente bøker, og har gjestet flere TV- og radioprogrammer. 

Han har også god styreerfaring, med rundt 20 forskjellige styreverv. 

Torry er en del av Mindset and Culture teamet hos oss i Belsenso Executive.